Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkavédelmi sapka

A munkavédelmi sapka használata minden olyan munkavállaló számára kiemelten fontos, akik az építőiparban, vagy olyan munkakörben dolgoznak, ahol fennáll a balesetveszély lehetősége. A fejünk védelme az egyik legfontosabb feladat a munkavégzésünk során, ezért a munkavédelmi sapka és a munkavédelmi baseball sapkák a fej kisebb mértékű beütődése ellen adnak megfelelő védelmet.

Válogasson Munkavédelmi sapka kategóriánkban!

Rendezés:

TULLE baseball sapka sárga

613 Ft + ÁFA
Gyártó: CERVA
Cikkszám: 0314000870999

RIOM baseball sapka zöld

694 Ft + ÁFA
Gyártó: CERVA
Cikkszám: 0314000910999

RYDE kötött sapka kék 80g

884 Ft + ÁFA
Gyártó: CERVA
Cikkszám: 0314001140999

AUSTRAL kötött sapka fekete 67g

753 Ft + ÁFA
Gyártó: CERVA
Cikkszám: 0314001560999

TURIA kötött sapka sárga

1.350 Ft + ÁFA
Gyártó: CERVA
Cikkszám: 0314004370999

Mi a munkavédelmi sapka?

A munkavédelem kötelező szabályainak betartása a biztonságos munkavégzés egyik legfontosabb követelménye. Számos olyan munkahely van, ahol megkövetelik a munkavédelmi sapka viselését a különböző balesetek elkerülése érdekében. A fejvédelem biztosítása napjainkban szinte minden munkáltató részére kötelező feladat. A munkavédelmi sapka egy olyan védőeszköz, amely megvédi a dolgozót a külső hatásokkal szemben, mint például egy kisebb lehulló kődarab. A munkavédelmi sapkák között számos fajtájú és különböző színű, kialakítású munkavédelmi sapkák között válogathatunk, amelyek közé tartozik a munkavédelmi baseball sapka vagy a munkavédelmi téli sapka.

Munkavédelmi baseball sapka

Amennyiben a balesetveszélyt egy mozdulatlan tárggyal való ütközés vagy egy kisebb súllyal rendelkező zuhanó tárgy jelenti akkor ebben az esetben elég egy munkavédelmi baseball sapka viselése is. Ezek a munkavédelmi baseball sapkák könnyű súllyal rendelkeznek, kényelmes a viseletük arról nem is beszélve, hogy egy műanyag erősítéssel vannak ellátva. Változó hosszúságú napellenzővel megvásárolható különböző típusú munkákhoz. Az erősített sapkáknak az EN 812-es szabványnak kell megfelelnie. Egy 5kg-os acélsúlyt ejtenek a munkavédelmi sapkára 25cm-es távolságból négy alkalommal.

Munkavédelmi téli sapka

A munkavédelmi téli sapka az egyik legfontosabb eleme a munkavédelemnek, ha hideg időben és zord időjárási körülmények között kell munkát végezni. Ezek a munkavédelmi téli sapkák akár a hétköznapi viseletre is alkalmasak a mai dizájnos kialakításának köszönhetően. Számos méretben és különböző színekben megvásárolhatóak.

Munkavédelmi sapka kialakítása

A munkavédelmi sapka sokban hasonlít egy sima sapkához, bizonyos darabokat akár munkán kívül is hordhatunk. Kialakításuk azonban jobban a védelemre és a biztonságra fókuszál. Nem csupán ergonomikus, de úgy vannak tervezve, hogy a fejünket védje a különböző fizikai hatásoktól. Arról nem is beszélve, hogy egy jó munkavédelmi sapkának kényelmesnek kell lennie, hiszen, van, akinek egész nap kell viselnie.

Munkavédelmi sapka tisztítása

A munkavédelmi sapka rendszeres tisztítása lehetővé teszi, hogy minél tovább tudjuk használni és hű társunk legyen a mindennapi munkavégzésben. A munkavédelmi sapka tisztítását mindig a használati utasításnak megfelelően végezze hiszen előfordulhat, hogy a munkavédelmi baseball sapka nem mosható és csak törölni szabad. Amennyiben mosható a munkavédelmi sapka akkor gondoskodjunk arról, hogy mosás után alaposan megszárítsuk, ugyanis a vizes munkavédelmi sapka viselése egészségügyi problémákat is okozhat.  

Munkavédelmi sapka márkák

A Basic-online kínálatában elérhető Munkavédelmi sapka márkák:

  • Turia
  • Alzette
  • Emerton
  • Croker
  • Tiwi
  • Stb..