Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők

Kiegészítők kategóriánkban a hallásvédelemhez szükséges elengedhetetlen kiegészítő termékeinket találod. A munkavégzésünk során a hallásunk védelme az egyik legfontosabb tényező a nem kívánatos zajok kiszűrésére. Ebben a kategóriában az ehhez szükséges kiegészítőket találod!
Rendezés:

A füldugók viselésének előnyei

A zajcsökkentés a füldugók viselésének legfőbb előnye. Ezekkel kizárhatja a külső hangokat, amikor zajos környezetben dolgozik, alszik vagy olyan tevékenységekben vesz részt, amelyek hallásvédelmet igényelnek.

Akkor is használhatja őket, ha érzékeny bizonyos zajokra. A füldugók megvédhetik a hallását az olyan hangos zajoktól, mint a tűzijáték, a hangos koncertek vagy az építkezésen való munkavégzés.

A füldugók típusai

A habszivacs füldugók a legelterjedtebb típusok, és rövid távú használatra a legalkalmasabbak. Ezek eldobhatóak, és habból készülnek, amely nedvesség hatására megpuhul. Különböző méretekben kaphatók, hogy a legtöbb fülhöz illeszkedjenek.

A szilikon füldugók drágábbak, mint a hab füldugók, viszont újrafelhasználhatók. Ezeknek a füldugóknak puha szilikon külső burkolata van, amely segít abban, hogy kényelmesebben illeszkedjenek a hallójáratba.

 Ezek a legjobbak általános hangszigetelésre, és nagyobb védelmet nyújtanak a magas frekvenciájú hangok ellen, mint a hab füldugók.

Az egyedi füldugók olyan anyagból készülnek, amely tökéletesen illeszkedik az Ön hallójáratához. Különböző típusok léteznek, amelyek különböző típusú zajok, például zene, számítógépes zaj, repülőgépzaj és egyéb zajok esetén használhatók.

Hogyan kell használni a füldugóadagolót?

Válassza ki az Önnek megfelelő füldugóadagolót. Használhatja őket a füldugók rendezett tárolására, illetve, az elhasználódott füldugó gyors pótlására. A füldugóadagolót a gyártó utasítása szerint használja.

Számos füldugóadagoló megköveteli, hogy a feltöltés után rázzuk fel az adagolót azért, hogy a benne lévő füldugók ne akadjanak el.

Egyszerűen csak meg kell tekerni és a füldugóadagoló máris kiadja kezünkbe a füldugót. A füldugóadagolót álló vagy falra akasztható kivitelben is lehet használni a kényelem érdekében.