Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esőkabát

Amikor kint dolgozik a szabadban nem mindig van jó idő. Vannak olyan időszakok, amikor zuhog az eső, és Önnek védenie kell magát az esőtől. Itt jön a képbe a munkavédelmi esőkabát

Ezek az esőköpenyek könnyű és kompakt munkaruha darabok, amelyek könnyen hordozhatóak, és megvédik Önt attól, hogy váratlan záporok esetén elázzon. 

Válogasson kiváló minőségű munkavédelmi esőkabátjaink között!

Rendezés:

Mi az a munkavédelmi esőkabát?

A munkavédelmi esőkabát egy könnyen hordozható vízálló munkaruha, amelyet arra terveztek, hogy megvédje a munkavállalókat a zord időjárástól, illetve tökéletes védelmet adjon a széllel és a csapadékkal szemben.

Az időjárási viszonyok változóak lehetnek a szakadó esőtől kezdve a viharos szélen át a téli fagyokig. Sajnos még a legjobb munkaruházat sem tud minden követelménynek eleget tenni.

A külső réteg kiválasztásánál figyelmet kell tekinteni arra, hogy milyen hatás ellen kell legjobban védelmet biztosítania. A PVC, PU anyagú esőkabátok teljesen szél, illetve esőállóak és az izzadságot sem engedi ki.

Okok a munkavédelmi esőkabát vásárlásához

Ha olyan iparágban dolgozik, ahol előfordulhat, hogy elkapja egy felhőszakadás, akkor egy munkavédelmi esőkabát életmentő lehet. Az esőkabátok könnyűek és kompaktak, így használaton kívül könnyen hordozható és tárolható.

Az esőkabátokat úgy tervezték, hogy megvédjék viselőjüket a váratlan záporoktól. Sok zsebbel rendelkeznek, és más munkaruha darabok fölött is viselhetők. Ezáltal az esőkabátok ideálisak olyan munkavállalók számára, akiknek meg kell védeni magukat a különböző környezeti körülményektől. 

Az esőkabátok számos színben és stílusban kaphatók, így Ön is megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelőt. A legtöbbjük könnyű és könnyen összecsukható, így könnyen szállítható a helyszínek között.

 Mire kell figyelni munkavédelmi esőkabát vásárlásakor

Munkavédelmi esőkabát vásárlásakor néhány dolgot szem előtt kell tartania. Íme, mire kell figyelnie, amikor esőkabátot vásárol.

Védelem: Az első dolog, amit egy esőkabátban keresni kell, az a védelem. Egy jó esőkabát megvédi Önt a hirtelen záporoktól, és megvédi a ruházatát a nedvességtől. Keresse a kapucnival ellátott esőkabátokat, hogy megvédje a fejét és a nyakát a hirtelen záporoktól.

Tárolás: Egy másik dolog, amire figyelni kell az esőkabát vásárlásakor, a könnyű tárolhatóság. Ha az esőkabátot magával kell vinnie, amikor különböző helyszínekre utazik, akkor olyan esőkabátra van szüksége, amely könnyű és könnyen összehajtható.

Zsebek: A munkavédelmi esőkabátok általában több zsebbel rendelkeznek. Ezek megkönnyítik az olyan apró tárgyak, mint a telefon, a pénztárca vagy a kulcsok szállítását anélkül, hogy kockáztatná azok sérülését egy felhőszakadás esetén. 

Költség: Végül, de nem utolsósorban a költségeket is figyelembe kell vennie, amikor munkavédelmi esőkabátot vásárol. Az esőkabátok sokféle árfekvésben kaphatóak, így a saját pénztárcájának megfelelőt szerezhet be.