Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Az aranyhaltól a darukig

2021. 02. 03. 15:21:00
Az aranyhaltól a darukig
Bízza ránk a beszerzést a napi szintű termékektől, az egyedi igényekig.
A cégcsoportunk múltjának és nagyságának köszönhetően egy olyan kereskedelmi csoportosulás tagjai vagyunk, melynek a központja Németországban található. Ez olyan előnyökkel jár, hogy rendelkezésünkre áll több millió tételes árukészlettel feltöltött raktár, ahonnan hetente 2 alkalommal hozunk árut. Mivel közvetlenül a gyártótól kerülnek be a termékek így Európa szinten versenyképes árakat tudunk biztosítani.
Budapesti raktárunk szintén hatalmas készletet tudhat magáénak, ahol több partnerünk napi szintű kiszolgálását szervezik jól képzett logisztikus kollégáink. Megújult tárolási rendszerünkkel, több száz fémszerkény tárolását is meg tudjuk oldani, így akár pár munkanapon belül ki tudjuk szolgálni az ilyen igényeket is.
Saját autós flottánk a megszokott csomagok kiszállítása mellett be van rendezkedve a a fémbútoraink helyszínen való demózására is, ahol egy szakértő kolléga a hét bármely napján be tudja mutatni a szekrényválasztékunkat.
Természetesen a napi szintű, kisméretű csomagok kézbesítésére logisztikai partnerrel is kapcsolatban vagyunk, amely kiterjed a nagyobb méretű, raklappal szállítandó árukra is.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az eszközkiadó automaták üzemeltetés szolgáltatásunkat, melyek jelentős költségoptimalizálást eredményezhetnek egy vállalat napi működésében. Természetesen az automaták üzemeltetése mellett, azok, akár napi szintű áruval való feltöltése is megoldható.

Tegyen próbára minket!