Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A szekrény sem akadály

A szekrény sem akadály
Öltözőszekrények és irodai szekrények kompromisszumok nélkül

Úgy vagyunk a szekrényekkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.

Hósszú ajtós öltözőszekrény, rövid ajtós öltözőszekrény, keskeny ajtós öltözőszekrény, széles ajtós öltözőszekrény, Z-ajtós öltözőszekrény, valaszfalas öltözőszekrény, válaszfal nélküli öltözőszekrény, iskolai öltözőszekrény, 2 rekeszes öltözőszekrény, 4 rekeszes öltözőszekrény, öltözőszekrény alászerelt paddal, kék ajtós öltözőszekrény, piros ajtós öltözőszekrény, sárga ajtós öltözőszekrény, öltözőszekrény henger zárral, öltözőszekrény lakatpánttal, öltözőszekrény elektronikus zárral, szárnyasajtós irattároló szekrény, fa ajtós irattároló szekrény, függőmappa tartó szekrény, térképtároló szekrény, vegyszerszekrény, számítógép tartó szekrény, értékmegörző szekrény, minirekeszes értékmegörző szekrény és még sorolhatnánk.

 

Évek óta foglalkozunk fémszekrények forgalmazásával. Bátran kimondhatjuk, hogy ennyi idő alatt annyi tapasztalatot szereztünk, hogy a legprofibbak vagyunk az országban.

Vannak nálunk nagyobbak, de a szakértelem nem a nagyságtól függ hanem az elhivatottságtól. És mi azok vagyunk.

Eddigi ügyfeleink mind elégedettek voltak. Volt aki csak 1 db irattároló szekrényt rendelt, de volt ahová 1000 öltözőszekrényt szállítottunk. Számunkra minden ügyfél egyformán fontos.

Szívesen adunk tanácsot, hogy milyen szekrény a legmegfelelőbb az Ön számára. Ilyen esetekben mindig a praktikum és a költséghatékonyság a legfontosabb szempont.

 

Bármilyen elképzelése van elmondhatja nekünk. Nem vagyunk stílustanácsadók, de több esetben tudtunk javasolni olyan színt vagy színösszeállítást ami a projekt végén mosolyra fakasztotta ügyfeleinket.

 

 

Szállítás után sem hagyjuk magára. Ha zárat szeretne cserélni vagy plusz polcra van szüksége abban is segítünk.

Keressen bennünket bátran! Megoldjuk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Üzemberendezések